Etusivu Koulutuspalvelut yrityksille Kurssit Hoidot Esittelyt Yhteystiedot

Kurssit

Tmi Cortex-Team järjestää mm. kinesiologia- ja Tai-Chi -kursseja. Voit koota ystävistäsi oman ryhmän ja tilata oman kurssin ryhmällesi räätälöitynä.

Kinesiologia-kurssit

Terveyttä ja tasapainoa kehon viisauden avulla - Holistisen kinesiologian peruskurssi
Kinesiologian kurssi, jossa opettelemme kinesiologisen lihastestauksen ja tasapainotustekniikoita omaan käyttöön ja läheisten hoitamiseksi.
Lue kurssin sisällöstä Esittelyt-sivulta

Tai-Chi -kurssit

Tai-Chi eli kiinalainen aamuvoimistelu on hidas, pehmeä ja pyöreä laji, jossa terveysliikunta, filosofia ja kamppailutaito muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Tutustu myös Chi Kung - ja Hsin Tao -kursseihin.

24-askeleen liikesarja, joka tunnetaan myös Pekingin muotona, on maailmalla levinnein Tai-Chi-liikesarja. Pekingin muoto koostuu harmonisista liikkeistä, jotka on nimetty mm. eri eläinten mukaan. Symboliikkansa avulla Tai-Chi avautuu syvemmällä tasolla, ja harjoittelija oppii tunnistamaan liikkeistä mm. ihmisen elämänkaaren eri vaiheet.

Viiden elementin Tai-Chi tunnetaan myös nimellä Tanssi- ja Parantava Tai-Chi. Se on Tai-Chi -muoto, jota voi nimensä mukaisesti tehdä musiikin innoittamana. Liikkeet ovat pehmeitä ja pyöreitä, kuten kaikissa Tai-Chi -muodoissa. Kurssilla tutustutaan liikkeiden lisäksi niiden sisältämään upeaan symboliikkaan – sisällön ymmärtäminen antaa liikkeille hengen!

Hsin Tao on vanha kiinalainen harjoituskokonaisuus, joka koostuu istuen ja seisten tehtävistä meditatiivisista liikeharjoituksista. Istumaliikkeet voidaan tehdä joko tyynyllä tai tuolilla istuen. Harjoitus tukee erinomaisesti esimerkiksi joogan tai Tai-Chin harrastusta, ja se soveltuu myös vasta-alkajille.

Chi Kung on kiinalainen harjoituskokonaisuus, jossa pehmeitä, kehoa ja mieltä tasapainottavia liikkeitä tehdään seisten. Nimensä mukaisesti Chi Kung eli energiaharjoitus virkistää ja tasapainottaa tekijänsä mieltä ja kehoa. Harjoitukset koostuvat yksinkertaisista, pehmeästi toistuvista yksittäisliikkeistä.

Lue lisää Tai-Chista Esittelyt-sivulta